F36cc18d6e2bdfb02ccb3a55f12d6431

Külföldi és színvonalas magyar lakberendezési újságokban, portálokon gyönyörű enteriőrökkel megtervezett lakásokat és házakat láthatunk.

Ha alaposabban megnézzük a képeket, akkor fedezzük fel az apró részleteket, melyek alapvetően meghatározzák egy-egy lakás, otthon hangulatát. Ilyenek a díszítő lécek, melyek lehetnek mennyezeti, lábazati vagy fali profilok. Amikor egy szobában a kétféle tapétát elegáns díszléccel választanánk el, egy szép pillért raknánk be, vagy az ajtókat, ablakokat burkolnánk körül, ez mind megoldható az NMC rendszerrel!

Kültéri homlokzati és beltéri díszítő elemek, padlószegélyek, stukkók és rozetták széles skálájú választéka található az új NMC 2016-es katalógusban. A különböző minőségeket: Nomastyl, Wallstyl, Arstyl, Domostyl, és NomaBeam név alatt találhatjuk meg.

Padlószegélyek több magasságban és mintázatban is rendelhetőek. Megjelent a 20 cm-es magasság, mely a nagy belmagasságú lakások kiváló díszítő eleme. A díszlécek, stukkók mind a modern, mind a klasszikus stílusú enteriőrökbe egyedi hangulatot varázsolnak. Falakat, mennyezetet, ajtókat egyaránt díszíthetünk vele. Ehhez a különböző ajtószegő lécek és burkolatok ragyogóan illeszkednek. Meglévő bútorainkat is újjá tudjuk varázsolni az Nmc rendszer segítségével! Ezzel a rendszerrel szárnyalhat a fantáziája!

A termékek között óriási a mennyezeti rozetta választék. Ezekkel a díszítő elemekkel, különböző játékos, modern minták is kialakíthatók a falfelületeken. Képeket, falfülkéket, álmennyezeteket is keretezhetünk velük. A különböző profilokkal direkt és szórt fényt is ki lehet alakítani. Rejtett világítás is egyszerűen kialakítható a mennyezetre ragasztott elemekkel. Előlapos karnis helyett, szintén tökéletes egyedi megoldást nyújt az egyszerű mennyezeti karnis elé ragasztott, elegáns díszléc. Érdekesség még a nehéz fa gerenda utánzatú könnyűelemes profil, melyeke t nyaralókba, vagy country jellegű házakba ajánljuk. Előnye, hogy a szerkezet könnyű, egyszerű a felrakása, nem igényel tartószerkezetet és két színben rendelhető. Megtévesztően élethű hatást ad.
Íves lépcsőházakba, szobákba is tudnak hajlítható elemeket biztosítani.

Az Nmc elemek nagy része ütés és vízálló. A profilok bármely színre, árnyalatra festhetőek, nagyon könnyű a kezelésük és szerelésük.
A kültéri Nmc Domostyl elemekkel bármilyen ház homlokzatát, a modern vagy klasszikus stílusú elemekkel gyönyörű, egyedi stílusú házzá alakíthatjuk.