Aquaclean Butorszovet 1

A gazdák számára ismerős érzés, amikor a kanapét kiszemeli magának a házi kedvenc és kaparófának, szagminta leadó helynek vagy lábtörlőnek használja.

Üzletünk dolgozói is kaptak már szívbajt, amikor a frissen megvásárolt, gyönyörű vajszínű kanapéra mászott fel éles karmaival kapaszkodva az esőből hazatérő kiscica. Ezekre a problémákra kínál megoldást az Aquaclean bútorszövet, mely kifejezetten a házi kedvencekkel együtt élőknek készült. Ez a speciális kollekció abban segít, hogy a kanapé folt, karcolás és szagmentes maradjon.
A karcolásokat az innovatív, szintetikus szálbevonat segít megelőzni, mely megakadályozza, hogy a szövött szálak közé behatoljon az állatok körme, és amikor húzná ki a körmeit a szálak között, nem tudja majd elszakítani a bútorszövetet. A hagyományos bútorszövetek védőréteg nélküliek, így az állatok könnyen szakadást tudnak rajta okozni.
Másik fontos előnye az Aquaclean szövetnek, hogy ez az anyag csak vízzel is tisztítható, így gyorsan és egyszerűen lehet eltávolítani belőle a foltokat.
Az Aquaclean bútorszövet taszítja az állatszőrt, mert antisztatikus anyagból készült. Az persze megtörténhet, hogy a kanapé oldalára tapad a szőr, de ezek egy nedves kendővel vagy porszívóval távolíthatóak el könnyedén.
Nem utolsó szempont, hogy ez a bútorszövet széles színválasztékban, egyszínű és nyomott mintás változatban is létezik. Tekintse meg a teljes kollekciót Márvány utcai Home Design üzletünkben!

Aquaclean Butorszovet 3