Bambusz Natur Tapeta Eijffinger Natural Wallcoverings

Üzletünkben egyre többen érdeklődnek bambusz, illetve natúr tapéták iránt. Ilyenkor ajánljuk nekik a méltán népszerű Eijffinger Natural kollekciót, melyben hatalmas választék található meg bambusz és natúr változatokból.

A kollekció színekben és különféle textúrákban igen széles, megtalálhatóak benne a természetes föld színek, a gyönyörű círmos bordók, barnák, napsárgák és még a metál színezetek is. A bambusz tapéták kategóriája alatt nem csak bambusz, hanem bármilyen más természetes alapú tapétákat értünk. Ezek lehetnek még sisal, juta és a tengerifű alapúak.
Az Eijffinger Natural kollekcióra jellemző a természetes szabálytalanság a felületében és a színében egyaránt, a természetes anyagának köszönhetően. Ez hozzájárul a tapéta karakterisztikájához és dekoratív bájához, ami egy természetes, különleges és egyben elegáns hatást ad az otthonnak. Olyan hangulatot sugároz ez a típus, amelyet egy papír vagy textil változat nem tud visszaadni, ezért érdemes rászánni az időt és pénzt, hogy megtalálják a tökéletes választást, ami a nyugalom szigetévé varázsolja az otthont.
Fontos tudnivaló a bambusszal kapcsolatban, hogy mivel nem egyenlő vastagságú szálakból készül a felülete, ezért az illesztés mindig látszani fog.

Válogassanak honlapunkon a bambusz tapéták között, vagy jöjjenek el személyesen üzletünkbe és tekintsék meg a teljes kollekciót »

Bambusz Natur Tapeta Eijffinger Natural 322613 Bambusz Natur Tapeta Eijffinger Natural 322600 Bambusz Natur Tapeta Eijffinger Natural 322612