Alhambra Breeze F18

A függönyök meghatározzák otthonunk hangulatát, lágyítják a tereket. A fényáteresztő függönyök alapanyagukat illetően nagyon sokfélék lehetnek, beszélhetünk voile, organza, csipke, pamut, vagy selyem, len és még sok másfajta anyagról.

Essentials Moray Main 2

Fénykizáró vagy fénymegszűrő függönyöknek nevezzük a blackout és dimout függönyöket. Ezek a textíliák ma már rengeteg színben, mintában kaphatóak. Vannak olyan függönyök, mely kétoldalasak, azaz, mindkét oldalán mintásak, vagy színesek.

Harlequin Amazilia Enterior 01

A sötétítő, dekor függönyök keretet adnak és kiemelik a fényáteresztő függönyöket. Funkciójukat tekinve lehetnek dekorációs, fénymegszűrő vagy kizáró (blackout anyagok) célokat szolgáló függönyök.

Spagetti Fuggonyok Szivarvany Szineiben

A spagetti függönyök nagyon nagy népszerűségnek örvendenek lakberendezőink és vásárlóink között. Ezt a népszerűséget annak köszönheti, hogy remekül illeszkedik a modern és minimál lakások hangulatához.

Season

A japán panelek, ahogy a nevük is mutatja, teljesen egyenes, letisztult formavilágot varázsolnak a szobákba. Kifejezetten ajánljuk minimalista és modern házakba, lakásokba.

C171a7ffa857ebef02a2611ad6ac7434

A római roló egyre kedveltebb: az egyik oka, hogy fele annyi anyagot igényel, mint a hagyományos függöny, a másik pedig, hogy jobban érvényesül egy gyönyörű textúrájú anyag, mintha behúzott formában függene az ablak előtt.