A szőnyegek már több száz éve szolgálják komfortunkat, melegséget varázsolva a terekbe. A technológia fejlődésével ma már szinte műalkotások képződnek a gyártószalagokon. A kézi csomózású szőnyegek, melyek Iránban, Afganisztánban, Nepálban és még számos más országban készültek, már régen kivívták a maguk helyét a luxus piacon, a mai alkotások viszont már tömegek által elérhetőek és a felgyorsuló divatszakmát követve, félévente meglepnek minket az újdonságaikkal.

Kereshetünk kiwizöld, rózsaszín, narancssárga padlóburkolatokat, vagy hagyományos perzsamintával készülteket, szerencsére ma már nagyon gazdag kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére. Lehet kézi, gépi, gyapjú, vagy akryl szálból készült termék.

Ten666silv Amb 1

Az Obsession egy német vállalat, mely kézi és gépi szőnyegeket gyárt és gyártat 2012 óta.

Transform 229 001 0 00100 2000300 D

A Ligne Pure szőnyegekben egy izgalmas, évente megújuló kollekciót ismerhetünk meg. A legkiválóbb alapanyagokból, kézimunkával készülnek a szőnyegek.

Szonyeg Designers Guild Majolica Cornflower

A Designers Guild szőnyegek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció szerves részei.

Szonyeg Brinkcampman Estella Carnaval 85005 Sfeer1

A Brink&Campman holland gyár már több évtizede az egyik piacvezető szőnyeggyártó cég Európában és a világon.

Szonyeg Harlequin Verdaccio 2

Az angol Harlequin szőnyeg kollekciója a mai, modern kortárs szőnyegek remek választékát kínálja, a márka legnépszerűbb design mintáiból.

Szonyeg Miroo Pia 4

A Miroo szőnyegek teljesen új szabadságot adnak a vásárlóknak! Bármilyen formában és méretben rendelhető. A szőnyeg szélei nem szegési eljárással vannak eldolgozva!

Szonyeg Scion Rugs Cedar 2 Chilli Rug Living Room Luxurious Wool Hand Woven

Élénk, színes, vidám szőnyeg kollekció, mely tökéletesen illeszkedik modern, fiatalos lakásokba.

Padloszonyeg 2

Smartstrand: Innovatív életminőség és jókedv, harmónia

Obsession Labtorlo 1

Az Obsession német márka jópofa, mintás beltéri lábtörlőket is tervezett, melyek szintén rendelhetőek üzletünkben