A szőnyegek már több száz éve szolgálják komfortunkat, melegséget varázsolva a terekbe. A technológia fejlődésével ma már szinte műalkotások képződnek a gyártószalagokon. A kézi csomózású szőnyegek, melyek Iránban, Afganisztánban, Nepálban és még számos más országban készültek, már régen kivívták a maguk helyét a luxus piacon, a mai alkotások viszont már tömegek által elérhetőek és a felgyorsuló divatszakmát követve, félévente meglepnek minket az újdonságaikkal.

Kereshetünk kiwizöld, rózsaszín, narancssárga padlóburkolatokat, vagy hagyományos perzsamintával készülteket, szerencsére ma már nagyon gazdag kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére. Lehet kézi, gépi, gyapjú, vagy akryl szálból készült termék.

219 001 0 00000 2000300 D

A Ligne Pure szőnyegekben egy izgalmas, évente megújuló kollekciót ismerhetünk meg. A legkiválóbb alapanyagokból, kézimunkával készülnek a szőnyegek.

3002 35 Room

Színes változatos mintái jó kedvet és egyedi hangulatot varázsolnak a nappaliba, előszobába, gyerekszobába vagy bármilyen egyéb helyiségbe.

Designers Guild Willow Blossom Lemon Rug

A Designers Guild szőnyegek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció szerves részei.

Scion Rugs1

A Brink&Campman szőnyeg gyár egy fantasztikus kollekciót gyártott a Scion cég számára. A szőnyegek mintázatát a Scion eddigi tapéta és textil kollekciójának legnépszerűbb darabjai ihlették.

Brinkcampman Xian Slice 77304 Sfeer1

A Brink&Campman holland gyár már több évtizede az egyik piacvezető szőnyeggyártó cég Európában és a világon. Minden évben meghökkentően friss színekkel és mintákkal rukkolnak elő a tervezők, melyek azután keresett termékek lesznek a designerek, stylistok, és a vásárlók körében.

Miroo.kim 1

A Miroo szőnyegek teljesen új szabadságot adnak a vásárlóknak! Bármilyen formában és méretben rendelhető. A szőnyeg szélei nem szegési eljárással vannak eldolgozva!