Modern Tapeta Harlequin Callista Filix Piros Narancs Feher Botanikus Minta

Újra divat a tapéta! A tapéta napjainkban teljesen új színekkel, textúrákkal, mintákkal fénykorát éli.

A lakásunkban végigvonultathatjuk egy tapéta kollekció különféle dizájnjainak teljes skáláját, harmóniát teremtve a helységek között, vagy csak egy falra helyezünk fel egy színében vagy mintájában élénk, mozgalmas tapétát, már életet varázsolunk a szobába. Megálmodhatunk modern barokk, retro, mediterrán, marokkói hangulatot, a tapéta hálás és gyors anyag e feladat megoldásában. Csak a fantáziánk szabhat határt a tervezésben!

Mint a textileknél, a tapéta is nagyon sok fajta alapanyagból és eljárással készülhet, vannak papírtapéták, fűrészporos, vynil, hab, relief tapéták, textil, üvegszálas és fémhatású falburkolatok. Az eligazodásban örömmel segítünk a hozzánk fordulóknak.

A tapétákat különböző kategóriákba soroltuk, de azért érdemes több csoportot is átnézni, mert a stílusok között átfedések vannak! Üzletünkben több mint 250 tapétakönyv kollekciójából tud válogatni!

Márkák, melyeket forgalmazunk: Designers Guild, Harlequin, Cole&Son ,Élitis, Eijffinger, Thibaut, Cordonne, Caselio, Casadeco, Khroma, Rasch, Texdecor, Wall Fashion, Arte, As Creation, Living Walls, Camengo, Esta for Kids, Marburg, Galerie, Scion, Chivasso

Az weboldalunkon nem tudjuk a teljes kollekciónk valamennyi mintáját és azoknak minden színsorát bemutatni, ezért érdemes üzletünkbe ellátogatni!

Modern Tapeta Harlequin Kallianthi 11

A modern tapéták kategóriája elég széles stílusirányzatot foglal magába. Ezek lehetnek dizájn, retró, új barokk, minimál, vagy természetes alalpanyagból készült bambusz, nád, sisal tapéták.

015 B&w

Black&White, fekete-fehér, igazi klasszikus színkombináció.

Eijffinger Brooklyn 357047

Klasszikus tapéta választékunk nagyon széles. Kinálatunkban megtalálható a klasszikus textil, vinyl és vlies tapéta gyönyörű színekben és árnyalatokban. 

Eijffinger Oriental 371096

A bambusz tapéták kategóriája alatt nem csak bambusz, hanem bármilyen más természetes alapú tapétákat értünk. Ezek lehetnek még sisal, juta és a tengerifű.

Retro Tapeta Orla Kiely Multi Stern110384

 

Újra divat a retro mintás tapéta. A legnagyobb tapétagyártó cégek mind kijöttek idén a retro mintás tapéta kollekciójukkal. Kedvenceink közül az első helyen a Scion gyár termékei szerepelnek!  A Scion tapétákhoz a tervezők szőnyeg, függöny és bútorszövet kollekciót is terveznek.

3708

A csíkos tapétákból is nagyon sok fajta létezik. Az oldalunkon bemutatott tapéták csak egy kis szegmensét mutatják a választékunknak.

As Xxlwallpaper Lavender Field

Megérkezett a legújabb fotótapéta kollekciónk, az XXL Wallpaper. Különlegessége, hogy különböző matt, fényes, struktúrált alapanyagokra lehet a tapétát rendelni, valamennyi képet lehet fekete-fehér, szépia kivitelben is kérni, a gyári méreteken felül egyedi méretekben is is legyártják a megrendelt fotótapétát.

Galerie Memories 2 G 56132

 Aki szereti a nosztalgikus hangulatot, szívesen tér be kis hangulatos éttermekbe, üzletekbe, vagy meleg szívvel gondol nagyszüleink, dédszüleink polgári stílusú otthonára, annak kiváló választás egy vintage stílusú tapéta.