Modern Tapeta Harlequin Standing Ovation1

Bemutatjuk a divat inspirálta, különleges mintákkal ellátott Standing Ovation tapéta családot a Harlequin-től.

A kollekciót eleven, feltűnő, élénk színek és szofisztikált, káprázatos minták jellemzik. A tapéta könyv a már meglévő bestseller anyagokból és csodás művészi alkotásokból merít ihletet. Megtalálhatóak a finom sziluettek vegyesen keverve az extravagáns színes mintákkal, mely tökéletesen harmonizál a Fauvisimo textil kollekcióval. A lenyűgöző színek választéka, melyben a metál árnyalatai megfontoltan jelennek meg, ragyogó elrendezésben szerepelnek. A sokak által kedvelt csíkos tapéták is többféle színárnyalatban elérhetőek ebben a kollekcióban.

Bemutatjuk a Standing Ovation legnépszerűbb elemeit:
Floreale: ízléses festői virág motívumok, melyek között megjelenik a pünkösdi rózsa, gyűszűvirág és lomb mintázata is egyben.
Persico: vigyen be egy kis természetet az otthonába és vegye körül magát vidám, üldögélő madarakkal, melyek ebben a légies, könnyed, festői designban jelennek meg.
Quintessence: egy fényűző panel design, mely festett articsókákat, fügéket, gránátalmákat és egyéb egzotikus gyümölcsöket ábrázol lenyűgöző formában.
Salice: művészien festett fűzfa ágak jelennek meg absztrakt ábrázolásban, elegáns színekkel vegyítve ebben a gyönyörű tapétában.
Doyenne: ez a különleges tapéta virágok, falevelek vidám egyvelegét adja ki többféle színváltozatban.
Cocquette: virágok sziluettjei jelennek meg csodás elrendezésben.

Márvány utcai üzletünkben meg tudják tekinteni a teljes kollekciót!

Modern Tapeta Harlequin Standing Ovation2

Modern Tapeta Harlequin Standing Ovation8

Modern Tapeta Harlequin Standing Ovation10